20.05.2009 г., 11:32 ч.

Тя, любовта е... 

  Поезия » Любовна
799 0 8

Тя, любовта е нежна,
задъхана, копнежна...
Тя, любовта е сладка,
дори и малка капка...

Тя, любовта е порив
и не търпи окови...
Тя, любовта е чувство,
феерия и изкуство...

Тя горе е в небето,
в природата, в морето...
Тя тамо е, където
намери я сърцето...

КА

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??