27.01.2014 г., 18:59 ч.

Тя никога 

  Поезия
657 0 4

      ... не поставяй

         Любовта си остаряла,

                         там във ъгъла...

      ... и не искай,

         за нежност да те моли...
      ... Тя никога
         не е мечтала за това
                         и е лъгала,
         че е грозна вече
                                  гола... 

© Милко Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??