Jan 27, 2014, 6:59 PM

Тя никога 

  Poetry
663 0 4

      ... не поставяй

         Любовта си остаряла,

                         там във ъгъла...

      ... и не искай,

         за нежност да те моли...
      ... Тя никога
         не е мечтала за това
                         и е лъгала,
         че е грозна вече
                                  гола... 

© Милко Кънчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??