3.04.2008 г., 21:06 ч.

Тя няма сърце 

  Поезия » Любовна
541 0 1

 Устни се сляха в мен.

Сърце, обградено с мисли.

Нима... чуваш сърцето.

Тупти и спира.

Ритмите  ме  подгониха.

Телефонът спря да диша по теб.

Ранени ръце те обхождат по тялото.

Говоря, но не ме разбираш.

Крехко огънче полепна в мен.

Слях се и се стопих.

Прости ми, мое сърчице.

Обичай ме...

 

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • големи пропуски в правописа. при следващи подобни няма да го публикувам.
Предложения
: ??:??