23.04.2008 г., 7:31 ч.

"Тя" - онази, истинската 

  Поезия » Любовна
630 0 1
Тя" идва -

влиза без да чука и без да пита,

връхлита в живота изведнъж.

Не пита млад ли си или стар,

роб ли си или господар.

 

"Тя"- онази, истинска и силна,

чиста като момина сълза,

превзема всичко твое -

и ум, и сърце, и душа.

 

Не търси логика, обяснения не иска,

за нея няма норми и правила.

Всичко преобръща и разпръсва чувства

до всяка клетка на твойто тяло и душа.

 

Идва само веднъж в живота.

"ТЯ"- онази, истинската и чиста любов.

Дойде ли - хвани я, запази я,

бори се за нея, за нея на всичко бъди готов.

 

Защото един живот живеем!

 

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??