2.11.2007 г., 15:21 ч.

Тя пее за теб... 

  Поезия » Любовна
859 0 10

 

 

Тя пее, пее за теб.
Никой не чува как пее, пее за теб.
Но достига нейната песен до теб,
прониква през хиляди стени.

Стига до теб, пее за теб.
Сърцето ти подскача, но плаче.
Чува, но не вижда.
Не вижда прекрасното й лице,
не усеща тялото й.

Липсва ти...
И ще ти липсва...
Ароматът й е обхванал всичко,
което е докосвала преди,
но дали е възможно
той да достигне отново до теб...

Ароматът,
който ти обичаш...
който обожаваш...
За който копнееш,
дори когато не мислиш за него...
Той е като водата,
не можеш без него...
не можеш без любовта...
И никога няма да можеш...

Съжалявам, че сега обичаш,
но не можеш да се чувстваш обичан...
Тъжно, но красиво...
Реалност, но мечтите са още тук...
... в твоето сърце...

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??