21.04.2007 г., 9:35 ч.

Тя ще спаси света 

  Поезия
722 0 14
"Ще умреш ли от любов"? - ме пита някой вчера.
Не! От любов не се умира!
Тя е нещо прекрасно!
Понякога боли.
Друг път те прави щастлив.
Такава е любовта,
но само тя ще спаси света.


                                                            2004г.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??