21 апр. 2007 г., 09:35

Тя ще спаси света 

  Поэзия
723 0 14
"Ще умреш ли от любов"? - ме пита някой вчера.
Не! От любов не се умира!
Тя е нещо прекрасно!
Понякога боли.
Друг път те прави щастлив.
Такава е любовта,
но само тя ще спаси света.


                                                            2004г.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??