21.10.2008 г., 22:36 ч.

Тъга 

  Поезия
902 0 2

Тишина... със нея мрак...

Пустош... Мъка идват пак.

Прокрадват се в чисто битие

и сълза донасят те на моето лице.

Като скитник, като странник ням,

идва всяка вечер без да знам

болката от нараненото сърце

и е тъмно, и е мрачно в мен... 

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??