Oct 21, 2008, 10:36 PM

Тъга 

  Poetry
900 0 2

Тишина... със нея мрак...

Пустош... Мъка идват пак.

Прокрадват се в чисто битие

и сълза донасят те на моето лице.

Като скитник, като странник ням,

идва всяка вечер без да знам

болката от нараненото сърце

и е тъмно, и е мрачно в мен... 

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??