21.05.2011 г., 22:36 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
537 0 0

Откъде сили да вземам,

кураж да черпя

 и  любов  да  отнема.


Като мечтите ми

ти разби и  нож в гърба 

ми заби.


С чувствата ми

ти се подигра  и с любовта 

ми си игра!!!!!

© Даниела Савева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??