17.10.2006 г., 14:24 ч.

Тъгa 

  Поезия
470 0 6
Довиждане! - За сетен път те изпращам, моя мила тъгa... С теб дълго живяхме под един покрив, в една душа! Тръгни по своя път нелесен, обречена на самота си вече, а в душата нека щастието влезе...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??