Oct 17, 2006, 2:24 PM

Тъгa 

  Poetry
471 0 6
Довиждане! - За сетен път те изпращам, моя мила тъгa... С теб дълго живяхме под един покрив, в една душа! Тръгни по своя път нелесен, обречена на самота си вече, а в душата нека щастието влезе...

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??