24.03.2022 г., 10:06 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
155 0 0

И ето слънцето изгрява,

но не ми носи радост.

Цветята танцуват под неговите лъчи

и се извиват грациозно като балерини,

а ми се виждат грозни, уродливи даже. Палмите шумят с листата си и сякаш

се поздравяват усмихнато,

а на мен ми се струва,

че си крещят обидни думи.

И после се сещам колко прекрасно

и даже неземно красиво беше

под сивото небе,

дъждът и студът. С теб.

© James Pentechen Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??