14.11.2006 г., 18:54 ч.

Тъга 

  Поезия
1009 0 2

Тъгувам сега
самотна в ноща
звездите бледнеят
небето чернее.

Плаче сърцето самотно
ридае душа наранена.
Две очи гледат смутено
две ръце празни стоят..

Небе отвори се-вземи ме
море и ти-прибери ме.
Мъка щом ме измъчва
сърцето щом ме боли.

© Илияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??