Тъгувам сега
самотна в ноща
звездите бледнеят
небето чернее.
Плаче сърцето самотно
ридае душа наранена.
Две очи гледат смутено
две ръце празни стоят..
Небе отвори се-вземи ме
море и ти-прибери ме.
Мъка щом ме измъчва
сърцето щом ме боли.
© Илияна Все права защищены
Поздрав и усмивка.