26.11.2008 г., 9:33 ч.

Тъга 

  Поезия » Бели стихове
582 0 2

Даваш всичко за мен

и ми посвещаваш всеки ден.

А аз съм нещастница голяма

и не ти давам нищо в замяна...

Сърцето ми заключено седи,

а ключа незнайно кой държи.

И портата затворена стои,

и се пълнят с мъка моите очи,

че с любов не мога да отвърна

и с трепет аз да те прегърна!...

© Джабула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??