15.01.2013 г., 2:47 ч.

Тъгувам и плача 

  Поезия » Любовна
605 0 0

Тъгувам и плача.
Самота ме обгръща,
липсва ми любовта.
Ронят се сълзите,
падат една по една.
Тъгувам и плача.
За теб, любими,
за лика ти мил.
Все още искам, 
с устни парещи,
да докосна, твоите очи.
Тъгувам и плача.
Болка, сърцето разкъсва.
Душата линее,
топи се, като свещта.
Тъгувам и плача.
Все още те обичам
и не мога без теб
да дишам.

11.01.2013 г



© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??