15.01.2008 г., 9:31 ч.

Тъжен мир 

  Поезия
516 0 2

И дните се изхлузват подир мен

в забравени, самотни нощи,

и сякаш нямам ден,

защото миговете му са лоши!

И любовта е плод забранен -

в самотата гние и се трови,

и аз съм получовек ранен,

чиято болка сърцето на парчета рони!

И слънцето за мен е черно -

в безкрая му аз виждам своя край,

и зная, че ще плача прекомерно,

защото вярвах, че ще има рай!

И хората са просто шума,

в която има купища сълзи,

а има една едничка дума,

която може и да ни спаси...

 МИР

И мирът ще настъпи

едва, когато човекът е далеч,

и в безпределни синева

слънцето ще грее веч!

© Надежда Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И хората са просто шума,
    в която има купища сълзи,
    а има една едничка дума,
    която може и да ни спаси...
    МИР

    Много реалистично.Нека има МИР в сърцето ти-заслужаваш го!
  • Хубаво!!!
Предложения
: ??:??