3.10.2007 г., 22:49 ч.

Тъжен пясък 

  Поезия
694 0 5

Утро...
усмивка... босо дете
малки длани, галещи пясъка,
красиво по детски лице,
тихо, заспало море...

Вечер...
прозявка... заспало дете,
пуст е плажът, самотен е пясъкът
безмълвен е даже вятърът... гузен е,
заличил е следите на пясъка,
следи от любимо дете...

© Весела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??