31.10.2007 г., 8:52 ч.

ТЪЖНА НАСЛАДА 

  Поезия
558 0 2

ТЪЖНА НАСЛАДА

Денят е дъждовен.

Аз  съм унесен.

Гледам виновно

странната Есен.

Оранжево-жълта,

с кафява усмивка.

В душата нахълтва,

и плаче с извивки.

Зряла госпожа

с фибри лъстливи.

Подготвила ложе

с цветя самодиви.

Денят е дъждовен.

Аз съм унесен.

В хижата ловна

те чакам, метресо!

 

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??