27.10.2007 г., 14:07 ч.

Тъжно 

  Поезия » Любовна
797 0 3
Дете с очи угаснали стои пред мен,
а в душата му е сякаш сив и мрачен ден.
По тъжното лице сълза се стича,
личи, че някого това дете обича.
Ала този някой гръб обърнал му е,
тъжно е направил той това дете,
жалко, че и любовта отлита,
макар и със пречупени криле.

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??