26.10.2009 г., 2:50 ч.

Тъмната страна 

  Поезия » Любовна
412 0 1

Вещи, мебели, бетони,
играем хазарт с жетони.
Власт, пари, интриги,
мислим, че сме красиви, щастливи,
а сме самотници в луксозни затвори.
Живеем като къртици в тъмнина,
слепи за природата, за нежната ù красота.
Не търсим сродната душа,
оставяме интригата да ни говори,
да ни отвежда далече от любовта, от радостта.
Ставаме доброволни пленници
на тъмната страна на света.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Само истини си написала. Поздравляния!"Не търсим сродната душа,
    оставяме интригата да ни говори,
    да ни отвежда далече от любовта, от радостта." - казваш мислите ми, евала!
Предложения
: ??:??