В тази мрачна и студена нощ
сам, сам в тъмнината.
Всичко oкoлo мeн шепти,
шепти зa сaмoтата.
Къде си, къде пак се скри от мене ти?
Какво да правя, сам съм аз в тъма облян?
Дали ще зърна светлина, уви не знам?
Но знам, ако до мен си ти,
огънят на страста ще ме озари.
Самота е моето име,
тъга са моите думи,
ала искра в мен гори,
че всичко ще се промени,
ако си до мене ти.
Васил Пенков
01:00
04.03.2005г.
© Васил Пенков Всички права запазени