4.03.2010 г., 21:11 ч.

Тъмнина 

  Поезия » Друга
530 0 0

Пореден път казваме си ''Сбогом!'',
пореден път тъмнината ни зове,
пореден път пълна е луната,
пореден път... кога ще спре?

Обляни в кръв, с обидни думи
продължаваме със лекота...
да извършваме убийство след убийство,
изричаме лъжа след лъжа!

И всяка нощ пореден труп
изхвърляме в прегръдката на вечността,
защото демонът не чака, а
напада с падането на нощта!

© Йо Хейтс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??