11.08.2011 г., 13:33 ч.

Тънки пътечки от... 

  Поезия » Любовна
979 0 8

Тънки пътечки от мънички капки,

весели устни и топли очи -

щастие мило на порции хапки,

за мене две, а за теб цели три.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??