ТЪРСАЧКАТА НА ЩАСТИЕ
Денят се мъчи
безпаметно да те напие
със скука
и безсмислие.
Нощта –
грубо да те съблече.
Огледалото на Утрото
боязливо те бичува.
А по устните
прегаря Вик –
със вкус на безумие
и самота.
Задействаш маниакално
търсачката на щастие
в пречупен,
накривен от болка свят.
А тя се щура
по завоите,
последна във ралито
на успешните,
но първа
във всеки твой
измислен,
луд кошмар.
© Радосвета Миркова Всички права запазени
Ако знаеш къде има такива търсачки...обади се да кажеш
Привет от мен!