26.01.2007 г., 3:59 ч.

Търсене 

  Поезия
700 0 1

Събирам те малко по малко.

Допълвам те с всеки мой сън.
Сглобявам мъчително бавно

Твоя дух, твоя вид, твоя ум.

Аз търся напред и нагоре -

Не мога да гледам назад.

Опитвам се да те забравя.

Опитвам се да те открия пак.

Теб - мое нежно видение,

Теб - моя спътник в света,

Теб - моя кръст и мъчение,

Теб - моя лъч светлина.

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??