Събирам те малко по малко.
Допълвам те с всеки мой сън.
Сглобявам мъчително бавно
Твоя дух, твоя вид, твоя ум.
Аз търся напред и нагоре -
Не мога да гледам назад.
Опитвам се да те забравя.
Опитвам се да те открия пак.
Теб - мое нежно видение,
Теб - моя спътник в света,
Теб - моя кръст и мъчение,
Теб - моя лъч светлина.
© Галя Todos los derechos reservados
Поздравления!