22.08.2015 г., 20:54 ч.  

Търси се 

  Поезия » Философска
271 0 0

Търси се една старица, пребледняла и изморена.

Ограбена и опетнена, няма си нищичко.

Единственото нещо което има, е гордостта и славата!

 

Всеки би я разпознал, тя е с побеляла коса,

с зелена блуза и с червена пола.

На ръката си носи, златна гривна, 

с гравиран надпис „Свобода или Смърт“

 

Моля ви, нека да помогнем на тази 

велика старица.

Да накажем хората, които я ограбиха,

хората, които я тормозеха.

 

 

Нека да обясним на тези които бягат от нея,

че тя нищо лошо няма да им стори.

Напротив, тя ще им помогне, ще ги приюти.

За последно старицата е забелязана в Сомалия,

казва се България!

 

 

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??