13.05.2009 г., 16:43 ч.

Търсих те дълго... 

  Поезия
478 0 0

Търсих те дълго, мое момиче,
цял живот тебе съм търсил...
Търсих момиче със страст да обича,
да впива в мен своите устни...

Със мисъл за мен вечерта да заспива,
и нежни неща да сънува,
да бъде със мене и нежно, и диво,
със мен да се радва, вълнува...

И аз да се радвам много със нея,
щастливо, в захлас да се смея,
очите ù в радост от мене да греят,
да имам ищах да живея...

КА

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??