12.08.2011 г., 11:39 ч.

Търся 

  Поезия » Любовна
597 0 1

Търся твоите очи,
търся твоите сълзи в утрото на росата.
Очите ти са бистри езера,
които носят светлина в мрака.
Търся теб, търся твоята любов,
светла и красива,
усмивките безкрайни,
косите ти чаровни.
Търся те в тревата, търся те в цветята,
търся те в небесата и водата,
а ти си толкова близо до мен на земята.

© Онур Реджеб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ,,Който търси намира'' Продължавай... Много ми хареса отново!!! Поздрав!
Предложения
: ??:??