15.01.2008 г., 18:27 ч.

Търся 

  Поезия » Бели стихове
629 0 2
Празният ти поглед
пълни тъжните ми очи със сълзи.
Усмихвам се насила
и с последна гордост
отговарям на въпросите ти.
Търся място,
в което да се скрия,
търся малък рай и за мен,
но колкото повече време минава,
осъзнавам, че е безсмислено...
Търся дори начин
да те променя,
но от километри личи
колко съм безсилна,
и колко безразличен си ти.
Търся утеха,
но въпреки всичко
се боря с горчивата истина,
боря се с неумиращите чувства,
боря се с мислите,
с живота,
... със всичко!

© Ивелина Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??