9.12.2007 г., 11:07 ч.

Търся се... 

  Поезия » Друга
632 0 10

             Търся се...

 

Търся се... Опитвам да открия себе си

в стръкче цвете или в капчица роса,

пързулнала се по свежите листа

и блеснала за миг във нечии очи...

 

Търся се... Там, в необятните небеса

като част от недостижимите звезди,

хванали за ръка лунните лъчи,

които слушат песента на вятъра...

 

Търся се... там, във синьото море

като малка, палава вълна,

любопитна да опознае брега

и да го докосне с невидимите си ръце...

 

Търся се... Там във безкрайността,

на границата между нищото и битието,

намирайки мястото, където

се ражда от целувка любовта!

      

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??