12.09.2004 г., 1:17 ч.

Търся те 

  Поезия
1752 0 0
Аз в този град-безкраен и студен-
не ще се уморя да търся тебе;
ръцете ти,очите ти-о,слънчев ден!-
внезапно сгряващ небосвода леден.

© Лида Рахнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??