Sep 12, 2004, 1:17 AM

Търся те 

  Poetry
1753 0 0
Аз в този град-безкраен и студен-
не ще се уморя да търся тебе;
ръцете ти,очите ти-о,слънчев ден!-
внезапно сгряващ небосвода леден.

© Лида Рахнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??