21.07.2009 г., 8:08 ч.

Търся те... 

  Поезия » Друга
722 0 2

Търся те...

 

Търся те...
В очите на всяко дете,
в сълзите от болка проронени...

 

Търся те...
в звездите по ясно небе,
в мечтите с вяра гонени...

 

Търся те...
в капките утринна роса,
в изгревите и залезите, с които се ражда и умира денят...

 

Търся те...
в следите по брега,
изчезващи след всяка вълна...

 

Търся те...
в ударите на едно сърце,
горящо по неразбрана мечта...

 

Търся те...
в облаците, носещи дъжда
и бурята, в която прерастват след това...

 

Търся те...
в тъмнината на нощта
и в чувството за самота...

 

Търся те...
в тишината на деня
и в спомена за любовта...

 

Търся те...
и в светлината след това
и сред хорската тълпа...

 

Търся те...
даже и накрай света...


22 Юни 2009

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??