7.05.2011 г., 12:14 ч.

Търся те 

  Поезия » Любовна
1735 1 5

               Търся те

 

     Търся те,

къде си ти, любов неизживяна,

със чувства най-красиви на света,

със страстите и радостта желана,

аз искам своята мечта да сътворя.

 

      Търся те,

за тебе аз преплувах океана,

пребродих нашата Земя  на шир и длъж

и литнах в небесата окрилена,

да видя аз страстта ми да не е мираж.

 

       Търся те,

из улиците, по които аз се движа,

сред хората, които срещам всеки ден

и никой днес не може да отрича,

че има на света човек обезверен.

 

        Търся те,

и моля се,  живея и мечтая,

да стоплиш ми сърцето в този час

и радостите, за които аз копнея,

да озаряват пътя ми като елмаз.

 

Аз зная, че накрая ще те срещна

по моя път, със поглед озарен.

Красивата любов, за мене що е вечна,

и светлината, що търся я и нощ, и ден.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ю

© Пепа Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??