5.06.2012 г., 19:01 ч.

Търся те 

  Поезия
381 0 0

Искам да те видя там, където те няма,

да те намеря там, където не си,

да те създам от шума на водопада,

да пронизвам кестени с огнени стрели.

От сока им ще нарисувам образ,

душата ти ще пресъздам.

Ще се ровя в хладен огън,

в шепи ще събирам пепел от тамян.

И когато хубавото очертая,

a лошото го отделя,

вземи по малко и от двете,

за да не се самоунищожа.

© Алия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??