6.12.2007 г., 10:00 ч.

Търся те в асфалта 

  Поезия
553 0 0

Вървя по черния асфалт,
мек
и потъващ в краката ми...
отбелязах потметките си...
бяха отбелязани и други...
и вече всички знаеха,
че съм била там...

Исках да знаеш и ти...
исках да ме намериш,
исках да те намеря...

Оглеждах се,
търсих потметката ти
търсех топлотата ти,
но усещах само тази
на горещия асвалт...

Исках те
Виках те
Търсех те..

Няма те,
няма те в асфалта,
няма те в подметките,
няма те в света..

А дали въобще те имаше???




© Дани Николчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??