9.06.2024 г., 7:04 ч.

У дома 

  Поезия
136 4 0

Аз искам тихо да заплача,

сълзите ми да са цветя,

които с аромат във здрача,

да носят моята душа.

 

Като дете да се усмихна

в очите ми да грее светлина,

докосвайки ме да притихна

забравил истината за света.

 

Небето нежно ще запее.

Разтворил белите крила.

В безкрая вечността живее.

Дошъл си вече у дома. 

© Гедеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??