10.12.2014 г., 12:13 ч.

У нас 

  Поезия
321 0 1

И какво стана сега,

България отново е под вода.

Кой е виновен, бе господа,

разхождащи костюми в Парламента на нашата страна.

 

Пак ли няма виновни за това,

че някой изпусна вода

от някакъв си язовир,

който е получил на някакъв пир.

 

Отново партийните подлоги

ще скрият виновните за глоби,

нека народът търпи,

нали е глупав и е с къси уши.

 

Но ще дойде ден,

ще го видим пременен

тоз народ,

сетил се, че не е роб

на онези господа,

дето диктуват живота сега.

 

А онез подлоги

ще се превърнат в роби,

защото ще изкупват грехове

за толкова злини и геноцид на човешки духове.

 

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??