Мечтите ми са пепел разпиляна
в огнище със угаснал огън.
Мечтите ми са гъста,бяла пяна,
загубващи се в океан от спомен.
Загубени,опостушени!
Нападани и наранени!
От теб.
Убиец на мечти!
Да...това си ти.
Душата ми е птица ранена,
оставяща кървави следи.
Душата ми е разрушена
от хилядите твои лъжи.
Изстрадала,кървяща!
Умираща,крещяща!
От теб.
Убиец на души!
Да...това си ти.
© Насето Всички права запазени