28.07.2007 г., 11:33 ч.

Убиец на любов 

  Поезия
579 0 2
Ще продължаваш да ме лъжеш, вярвам.
Кой знай за колко още аз не знам.
Искаш може би да страдам
Но знай, че тъй ти ще останеш сам.
Убиваш в мене ти живота,
убиваш в мене любовта.
И знам, че трябва да се махна,
но обичам те и те търпя.
Кажи какво не съм ти дала -
любов и нежност, топлина?
Сърцето и душата съм ти подарила,
а ти ги тъпчеш - май за тебе всичко е игра.
За миг поспри и погледни ме в очите!
Виж как греят, щом си с мен!
Обичай ме и аз ще те обичам.
Ако ли не - тръгни си, надявам се да те забравя някой ден.

© Юлиана Цекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Любовтта е като песен да пееш, но няма песен без край." В живота постоянно губим и печелим нещо по-добро от предишното
  • Мммм да хареса ми! Браво на теб!Зачетох се и разбрах че стиха ти ми допада...чак съжалих че не е по-дълъг....Поздравления!
Предложения
: ??:??