24.06.2008 г., 9:03 ч.

Убиха ги - дърветата на Сливен!!! 

  Поезия » Гражданска
934 0 22
Убиха ги - дърветата на Сливен!!!
                                                                        Едно човешко безумие УБИ 
                                                                        цяла улица с дървета - една от най-                                                                        хубавите улици на Сливен!!!
                                                                        Ще ни липсват!!! Много!!!

Убиха ги - дърветата на Сливен!!!
Оплакахме ги - неболели!!!
Умиращи - протягаха ръцете си към свойте птици,
последна,  погребална песен снощи пели!!!
Притичаха се хора... Катастрофа???
Безумие човешко!!! Несравнимо по жестокост!!!
Убиха ги - дърветата на Сливен!!!
А мислеха си - ще живеят!!!
И дишаха отровния ни въздух!!!
Но вече няма птици там да пеят...
и полъха - да ни докосва!!!
Сълза - последна??? - с тях отроних...
и иска ни се да са живи!!!
През гробище насетне ще вървим...
Душите на дърветата са тук!...
И птиците ще ги сънуват!...
Дърветата ще чуват птичи звук!!!
А птиците пък - шепот на дървета!!!

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??