16.01.2013 г., 15:24 ч.

Убий ме 

  Поезия » Любовна
534 0 2

Убий ме,
мъките ми прекрати.
Убий ме,
не ме обричай на самота.
Убий ме,
без теб не мога аз.
Ела и нож в сърцето ми забий,
на парчета го нарежи,
за да не усеща болката безкрайна
след нашата раздяла.
Душата я пусни, на воля да лети
и за любовта да разказва тя.
Убий ме и агонията ми прекрати.
Няма смисъл живота без любов.
Не искам самота да ме 
прегръща в нощта.
Не искам студ да усещам,
без твойта топлина.
Убий ме,
а после ме изгори,
и пепелта над света разпръсни.

11.01.2013 г.


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??