25.09.2011 г., 17:44 ч.

Убийство 

  Поезия » Гражданска
482 0 1

Обикновен български младеж

бе убит от циганската гмеж.

За цар Киро - затвор,

за Бойко Борисов - позор!

Премиерът хич не си дава зор.

Бате Бойко, цар Киро те зове...

От него идат циганските гласове.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, Георги, това се казва гражданска позиция! Повече поети като теб са нужни на тази нация!
Предложения
: ??:??