Sep 25, 2011, 5:44 PM

Убийство 

  Poetry » Civilian
483 0 1

Обикновен български младеж

бе убит от циганската гмеж.

За цар Киро - затвор,

за Бойко Борисов - позор!

Премиерът хич не си дава зор.

Бате Бойко, цар Киро те зове...

От него идат циганските гласове.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво, Георги, това се казва гражданска позиция! Повече поети като теб са нужни на тази нация!
Random works
: ??:??