Убиваш ме...
Не виждаш ли как гасна?!.
Не виждаш ли тъгата ми?!.
Убиваш ме...
Притисни ме силно...
Целуни ме...
Изпий последния ми дъх...
С топли длани затвори очите ми...
...Завинаги в сърцето си ме запази...!!!
© Тони Димитрова Всички права запазени