29.03.2018 г., 10:51 ч.

Учебната система. 

  Поезия » За деца, Философска
444 0 1

Учебната система

 

- Поле, кръв кокали, меса.

- Що е това?

- Да, война.

- И всички стихотворения свързани с това,

на младите ни се струват, като пълна щета.

 

- Не може да учим, непрактични неща,

в тези информационни, модерни времена.

 

- Времето ни е ценно, времето е пари.

Който ни пише учебната програма, ходи се гръмни!

© Майк Майксън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • интересно писание. и си на 23 ? хм...
    това,което казваш е доста вярно. В днешно време даже в учебниците има за Бойко .. ужас..
Предложения
: ??:??